Nieuws

Hulp in Corona tijd: Sneltesten – Counseling – Werkplekcheck

“Persoonlijk en effectief Leidinggeven op afstand”
Nooit eerder werkten zoveel mensen thuis. Deze, door de corona crisis noodzakelijke werkwijze, vraagt om improvisatie en nieuwe wijzen van (samen)werken. Want hoe stuur je een team aan als iedereen vanuit huis werkt?

Wij bieden een interactief ontwikkelprogramma voor leidinggevenden nu teams op afstand moeten samenwerken. Voor meer informatie neemt u contact op met Albert Hietink via a.hietink@medischconsult.nl

Online “check thuiswerkplek” consult
Nu uw medewerkers ook de komende maanden thuis zullen moeten werken, dient een thuiswerkplek (met laptop) zo optimaal mogelijk ingericht te zijn om klachten te voorkomen.
Daarom bieden wij een online “check thuiswerkplek” consult voor uw medewerkers aan.

Mail voor een afspraak naar info@medischconsult.nl of neem contact op met uw herstelconsulent
via (020) 6508000.

Snel-testen Covid-19 door Medisch Consult
Medisch Consult bemiddelt in het verzorgen van Covid-19 snel-testen voor uw medewerkers. Deze kunnen bij u op locatie of bij de medewerker thuis worden afgenomen en de uitslag is binnen 15-20 minuten bekend. Voor meer informatie neemt u contact op met Albert Hietink via a.hietink@medischconsult.nl

Wenst u hulp of advies bij vragen over een positieve testuitslag van een medewerker? Wij plannen snel een consult op afstand in met een Arbo professional van Medisch Consult om vragen rondom het Coronavirus te bespreken. Mail voor een afspraak naar info@medischconsult.nl of neem contact op met uw herstelconsulent via (020) 6508000.

Corona crisis counseling voor werknemers
De crisis heeft een grote impact op het leven van eenieder. Sommigen hebben zelf gezondheidsklachten, recentelijk een dierbare verloren aan Corona of maken zich zorgen om een kwetsbare ouder, familielid, vriend/vriendin. Hierdoor kampen veel medewerkers van onze klanten stressklachten. Daarnaast speelt het thuiswerken een grote rol.

Daarom bieden wij uw medewerkers een telefonisch consult met een coach of psycholoog voor psychische/mentale ondersteuning aan. Via ons secretariaat (020) 650 80 00 kunnen zij een afspraak inplannen met een van onze coaches/ psychologen. De consulten duren maximaal 30 minuten en kunnen eventueel ook in de avonduren plaatsvinden.
De kosten bedragen € 79,– per consult.

Crisis counseling voor werkgevers en/ of leidinggevenden
Ook werkgever en/of leidinggevenden kunnen te maken hebben met crisis gerelateerde stressklachten. Dat kan te maken hebben met persoonlijke vraagstukken maar ook omzetverlies, noodzaak te innoveren, noodzaak wijzingen in de bedrijfsvoering door te voeren, noodzaak medewerkers ‘anders te laten kijken’, het managen van werknemers ‘op afstand’, enzovoort.

Wij bieden hen toegang tot een ervaren consultant/coach/psycholoog om u hierbij snel en resultaatgericht te laten adviseren. Hiervoor is een coach van onze zusterorganisatie Top Executive Care beschikbaar. De kosten hiervoor zijn maatwerk en op aanvraag beschikbaar. Ook dit kan via ons algemene ; (020) 650 80 00 of per mail aan Inge Hustinx via i.hustinx@medischconsult.nl.

Nieuws

Referenties

Contact

Hoofdkantoor Medisch Consult B.V.
Van Heuven Goedhartlaan 13
1181 LE Amstelveen

T +31 (0)20 65 08 000
F +31 (0)20 65 08 100
E info@medischconsult.nl

Klik hier om direct contact op te nemen.