Over ons

De winst zit in de vitaliteit van uw mensen

Medisch Consult is gespecialiseerd in verzuimbeheersing, preventie en vitalisering van organisaties en medewerkers. Medisch Consult werkt voor gerenomeerde opdrachtgevers zowel in de zakelijke dienstverlening, zorg als in de productie.

Wij spreken liever over de ‘vitaliteit’ van uw organisatie en uw mensen, in plaats van over ‘gezondheid’. Gezondheid heeft een nogal statisch karakter en er wordt al gauw vertaald naar omzetgroei, verzuimcijfers etc. Deze cijfers zijn belangrijk, maar vitaliteit omvat zoveel meer. Vitale werknemers zijn productiever, innovatiever, reageren beter op veranderingen en verzuimen minder. Slechts 4% van de Nederlandse organisaties zijn optimaal vitaal . Dat moet beter. Daarom biedt Medisch Consult drie services die elkaar perfect aanvullen: Cure, Care & Top Care.

Met onze expertise over bovenstaande feiten bieden wij u oplossingen voor alle vraagstukken op dit terrein. Wij zijn uw resultaatgerichte ‘social account’ en doen dat op integere en vertrouwelijke wijze en met de vereiste snelheid en effectiviteit. Wij stellen ons daarbij flexibel op ten opzichte van onze opdrachtgever zonder onze professionaliteit uit het oog te verliezen.

Het resultaat is een tevreden klantenkring die vooruitstrevend is in preventie en vitaliteit en met een laag ziekteverzuim. Wij zijn daadwerkelijk geïnteresseerd in hetgeen mensen in werk (en privé) beweegt. Individuele vraagstukken worden door ons op een zorgvuldige en persoonlijke wijze benaderd en op activerende wijze begeleid. Dit vormt de basis van onze succesvolle werkwijze.

 

 

Nieuws

Referenties