Meten is weten

“Mijn vader werkte bij KLM en werd zeer regelmatig lichamelijk gekeurd. Het voordeel van zo’n periodieke keuring is dat je gezondheidssituatie door de jaren heen kunt volgen. In mijn werk heb ik soms last van stress en in mijn familie
komt hoge bloeddruk nogal eens voor. Een preventieve check-up leek mij daarom zeker niet overdreven.
Via-via kwam ik bij Medisch Consult terecht. Uit het onderzoek bleek dat mijn bloeddruk te hoog was. Daar ga ik nu wat aan doen met adviezen van de arts die mij onderzocht heeft. Er zijn mensen die zo’n check-up onzinnig vinden,
wellicht uit onwetendheid, vanwege de kosten of uit pure onverschilligheid. Maar meten is weten. Heb je iets onder de leden, dan kun je daar meteen wat aan doen”

Dhr. A.B. de G. (60), binnenvaartschipper

 

Nieuws

Referenties

Contact

Hoofdkantoor Medisch Consult B.V.
Van Heuven Goedhartlaan 13
1181 LE Amstelveen

T +31 (0)20 65 08 000
F +31 (0)20 65 08 100
E info@medischconsult.nl

Klik hier om direct contact op te nemen.