Mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan

“Ik kom nooit bij een dokter, maar wil niet wachten tot ik lichamelijke klachten en kwalen krijg. Het is toch vreemd dat we wel onze auto naar de garage brengen voor periodiek onderhoud en onszelf nooit preventief laten onderzoeken. Terwijl mijn gezondheid mij toch meer waard is dan mijn auto! Toen ik een advertentie van Medisch Consult in de krant zag, besloot ik daar naartoe te gaan. Dat is me uitstekend bevallen. Ik heb goede gesprekken gevoerd met de arts en zijn assistent. Ze hebben me onder andere een ogentest, ECG, bloedonderzoek en blaastest voor de longinhoud laten ondergaan. Onder toezicht van de arts heb ik een fietstest gedaan, waarbij de hartfrequentie werd gemeten. Daaruit bleek dat mijn conditie te wensen overliet. Medisch Consult heeft toen enkele aanbevelingen gedaan, die ik makkelijk kon opvolgen. Onlangs ben ik nog eens terug geweest en toen bleek mijn conditie aanmerkelijk beter te zijn.”

Mw. M. B. (49), communicatiedeskundige, vertrouwenspersoon

Nieuws

Referenties

Contact

Hoofdkantoor Medisch Consult B.V.
Van Heuven Goedhartlaan 13
1181 LE Amstelveen

T +31 (0)20 65 08 000
F +31 (0)20 65 08 100
E info@medischconsult.nl

Klik hier om direct contact op te nemen.